Tona “No More” featuring Adam Bomb

It’s been a while since I have shared any new music from my homie, Tona.  He hit me last week with a new track called No More featuring Adam Bomb, produced by Rich Kid.  Be on the lookout for more Tona soon.  I know he has been working hard and staying busy so stay tuned. 

Tona featuring Adam Bomb “No More”

About these ads

4 thoughts on “Tona “No More” featuring Adam Bomb

  1. E kam pasur gjithnje shume te vsiethre te kuptoj perse shqiptaret e kane fantazine kaq te shfrenuar edhe kur ne tryeze eshte prezente nje teze per diskutim?Edi Rama u shpreh publikisht ne TV edhe ketu ne kete shkrim se behet fjale per zgjedhjen e Presidentit te ardhshem edhe se ky President i supozuar nuk duhet te kete qene asfare politikan. Tani perse te mos behen komente rreth e7eshtjes por i jepen krahe fantazise edhe gjerat hidhen dege me dege e komentuesit shpesh merren me njeri-tjetrin edhe helmojne pa dashur mjedisin me hamendesime? Gjithe meraku duket se eshte per gjerat siperfaqesore: pse Edi u takua me Ilirin’ sepse perceptimi popullor mbi takimin midis dy njerezve ka te beje vetem me shitje e blerje. Dy njerez nuk takohen besoj vetem per tregti me pakice por edhe per marreveshje dhe nese fati i keq nuk e sjell kete le ta quajme pakt te bekuar’ pse jo edhe per kompromise. Perse bejme sikur nuk jemi njerez kompromosesh, kur ne fakt nga mengjezi deri ne mbremje hipokrizia ne kete vend eshte e ulur kembekryq? Pse nuk jemi aq te afte sa te kontaktojme mire me veten tone si komb, ndersa te jeret na njohin kaq mire? Perse te kerkojme tek nje njeri qe ka se paku disa pikesynime shume te bukura te shprehura ne letra e ne programe por edhe te bera realitet, per aq sa ka qene ne doren e tij persosmerine kur ajo nuk ekziston ne asnje cep te botes realisht sepse perderisa gjerat varen nga njera tjetra persosmeria nuk eshte e mundur? Perse kerkojme idealen tek nje njeri, qe se paku eshte i orientuar ne menyr te dukshme per nga cilesite personale kah ajo, ndersa per vete jemi gjithe diten pragmatiste te keqinj’? Mos eshte momenti kur ne te gjithe duhet te zbresim me kembe ne toke e te heqim nga nje e7ike dore nga personalja’ edhe te mendojme pak per te miren e pergjitheshme si nje e7ader me e mire dhe me e sigurt per te interesin e seicilit?

  2. I love this post and can relate 100%! I have a 10 month old (she was 3 weeks early) and a 22.5 month old (he will be 2 at end of August). I need to get one of those carriers! But I love love love my Aden and Anias blanket (it has cupcakes on it..so cute)and Ava didnt like the hospital pacis either(Nate just picked a random one up and stuck it in his mouth-oye veh) but she loves the Nuke ones. And he also thinks likes to take a seat in the bouncer…and power dive the swin..ect. He has always been an awesome sleeper but last week started screaming when going to bed, this has subsided but I was SO worried it would be a new trend. All of the difficult mommy times are totally worth the baby smiles and toddler hugs and kisses! Thanks for posting this, its so refreshing to read about someone going through the same experiences! {I'm going to take a page out of your book and try to give Ava her Nuk at night(she only wakes up once lately) and start napping in crib!} ~Sarah

  3. Pershendetje Dardan!Faleminderit per komentin tuaj!Materialet ne kete faqe nuk njiohn COPY/PASTE dhe sa na premton koha shrkuajm die7ka!Kemi dash te shkruaj mesime duke nis nga fillimi i Java, pasi do te ishte pak absurde te kaloje ne nje hap te avancuar direkt.Kalofsh mire!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s